Of je nu gaat bouwen, verbouwen of al een aantal jaren in je huis woont, een goede isolatie is in élk type woning van belang. Een goed geïsoleerde woning brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. En die sommen we graag voor jou op!

  1. Minder warmteverlies

Hoe beter je je woning isoleert, hoe minder warmte je verliest. Warmteverlies kan optreden langs het dak, de vloer, de buitenmuren en de vensters.  Laat je adviseren door een professional die samen met jou bekijkt waar de pijnpunten liggen en wat eraan te doen is!

  1. Warmer gevoel binnen

En minder warmteverlies zorgt voor een warmer gevoel binnen! De vloeren en muren voelen minder koud aan, waardoor je de verwarming een paar graden lager kan zetten. En wie komt er nu niet graag thuis in een warm huis?

  1. Goedkopere energiefactuur

Een fijn gevolg van de verwarming lager kunnen zetten, is dat het je een lagere energiefactuur oplevert! Als je al je bespaarde euro’s apart zet, hou je op het einde van het jaar een leuk extraatje over om bijvoorbeeld Kerstcadeautjes mee te kopen!

  1. Fijn voor het milieu!

Maar het grootste voordeel is misschien wel dat een goed geïsoleerd huis niet alleen goed is voor jou, je gezin en je energiefactuur, maar ook voor het milieu! Door je huis goed te isoleren heb je namelijk minder brandstof nodig, wat dan weer leidt tot minder CO2-uitstoot.

Een goed geïsoleerd huis is niet alleen goed voor het milieu, je gezin én portemonnee worden er ook beter van!